Bakan Tekin, iftar sofrasında Ardahanlılarla bir araya geldi

Bakan Tekin, iftar sofrasında Ardahanlılarla bir araya geldi ARDAHAN-BHA Karayoluyla Ardahan’a gelen Bakan Tekin, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve il protokolü tarafından karşılandı. Ardahan Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Tekin, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak, Valilik Makamı’nda Vali Hayrettin Çiçek ile bir araya geldi. Ardahan’da...

Bakan Tekin, iftar sofrasında Ardahanlılarla bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Tekin, iftar sofrasında Ardahanlılarla bir araya geldi

ARDAHAN-BHA

Karayoluyla Ardahan’a gelen Bakan Tekin, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve il protokolü tarafından karşılandı. Ardahan Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Tekin, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak, Valilik Makamı’nda Vali Hayrettin Çiçek ile bir araya geldi.

Ardahan’da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen yatırımların son durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Bakan Tekin, Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelerek eğitim ve gelecekleri üzerine sohbet etti. Ardahan’ın esnafını da ziyaret eden Bakan Tekin, şehrin ticari hayatını yakından tanıma fırsatı buldu.

Ardahan’ın eğitim camiasıyla da buluşan Bakan Tekin, öğretmenlerle bir araya gelerek eğitimdeki yenilikleri ve gelecek planlarını paylaştı. Ardahanlılarla iftar sofrasında bir araya gelen Bakan Tekin, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bakan Tekin, iftar sofrasında Ardahanlılarla bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.